Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 7 december 2015

Randigt!

Hur långt hinner en sån som jag - d v s en som inte är van vid handarbete och som hade träslöjd i skolan bara för att hon tyckte att syslöjden var så tråkig - sticka på 5 dagar?
Jo, så här långt:
Mot så här för 5 dagar sen:
I runda slängar har jag nu stickat ca 170 varv räknade jag ut! Men jag är lite rädd för att garnet inte kommer att räcka för att sticka halsduken så lång som jag vill ha den, för det enda garn jag har kvar är det ni ser på första bilden! Jag skulle inte gjort den så bred!! Men det är försent att ångra nu, för inte fasen tänker jag repa upp allt och börja från början!
Ikväll är det stick-café igen, så kanske kan jag tigga till mig lite mer garn eller få reda på var jag kan köpa mer. Man kan ju alltid hoppas! :o)

På stick-caféet ska jag även få träffa min språkkompis för första gången, så det ska bli extra kul! :o)
Känner mig lite pirrig inför det faktiskt! Det enda jag vet om henne är vad hon heter! Jag har inte en susning om hur gammal hon är eller varifrån hon kommer, om hon är gift eller har några barn. Jag vet bara hennes namn! Men hon vet säkert inte mycket mer om mig heller...! Sen kan man bara hoppas på att vi "klickar", för tanken med språkkompisar är att man faktiskt ska bli kompisar på riktigt! Men han från kommunen som har hand om det sa att man kan byta om det inte funkar, så det blir nog bra med det!

Men jag som tror på att det är en mening med allt tänker att eftersom den här tjejen är den tredje språkkompisen jag blivit "tilldelad", men av olika anledningar så har det inte blivit så att jag träffat nån av de första två (vet inte varför det blev så), så det är väl meningen att just den här språkkompisen är den jag ska ha! Time will tell! :o) Spännande ska det bli att träffas iallafall!

Nu när jag stickat så mycket så har jag faktiskt inte varit ute i Da House och målat mer än en enda gång på senaste veckan! Det är som att jag bara orkar med en hobby åt gången! Och jag har verkligen fått smak på det här med att sticka! Ingen är mer förvånad än jag, men så är det! Så länge det nu håller i sig... Men härom natten så var jag faktiskt ut på nån webbshop och beställde hem 5 nystan bambugarn, så jag hoppas att sticklusten håller i sig länge!

Anneli.

Inga kommentarer: