Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 9 december 2015

Det blir sällan som man tänkt sig

Det har varit en seeeg dag.... Jag sov skitdåligt under natten, och när Janne väckte mig straxt före kl 12.00 var jag inte särskilt motiverad till att kliva upp... Tills jag kom ihåg att jag tänkt åka in till stan för att införskaffa stickor till mitt nya garn + en virknål som jag tänkte använda för att fästa alla lösa trådar på min nästan färdiga halsduk. Alltså skuttade jag glatt ur sängen... var det nån som gick på det där? ;o) Nä, jag snarare h-a-s-a-d-e mig ur sängen och släpade mig ut i badrummet...! Men upp kom jag! :o)

Men in till stan kom jag INTE... Först skulle jag ju dricka en stor kopp ljummet citronvatten, och medan jag gjorde det satte jag på datorn och fastnade där ett tag... Sen skulle jag bara göra mig en kopp té från min té-adventskalender, ta några kort på det och skriva ett blogginlägg om det på min Gröna blogg... posta det på facebook... och rätt som det var hade klockan blivit 15.00 och jag hade inte ens ätit frukost än...

Efter frukosten (eller vad man nu kan kalla det den tiden på dygnet) så skulle jag bara gå ut i Da House och vattna blommorna, men blev istället sittandes med en kopp kaffe och mina färgpennor... och SEN var det ju ingen idé att åka in till stan...! Ja så kan det gå... och så går det ofta till i mitt liv nuförtiden...!
Som jag tror att jag skrev för några blogginlägg sen så har jag bara målat en enda gång sen jag började på just den här bilden den 21 oktober, förutom att jag målade en av snäckorna idag. Jag känner att jag inte har riktigt samma ro i kroppen att sitta och måla längre... Jag längtar efter att sticka! (Det hade jag aldrig trott innan jag hamnade på stick-caféet förra måndagen!)

När jag kom in från Da House satte jag på dator'n för att skriva det här blogginlägget. När jag skulle flytta på mina nya garner råkade jag vända paketet och såg då detta:
Hahaha!! Att det skulle ta sån tid att se det..!! :P Men bättre sent än aldrig!

Imorgon SKA jag ta mig in till stan och köpa mig stickor och virknål! Hur jag lyckas med det... ja, det misstänker jag att ni kommer att få läsa om här på bloggen! ;o) Stay tuned!

Anneli.

Inga kommentarer: