Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 17 december 2015

En liten kabel...

Tänk vad en ynka lite kabel kan göra... igår gjorde bristen på nämnda kabel att vi inte kunde koppla in vår TV, men efter att Janne gjort ett besök i stan idag för att åtgärda problemet, d v s köpa en kabel, så är det fixat! :o) Men åt kaoset i övrigt har ingenting gjorts...

Sen jag slutade jobba tycker jag att jag har börjat sova aningens bättre, och framför allt har jag sovit fler timmar per dygn! Men trots det är jag sjukligt trött - alltid och hela tiden - men ibland är det värre än vanligt. Idag är en sån dag. Jag skulle egentligen träffat min språkkompis, men varken hon eller jag var i form för det, så istället för träff har jag häckat framför datorn och kollat på Musikhjälpen på svtplay. Det kanske var lika bra det, för så himla halt som det har varit på vägarna här ikring, hade jag inte vågat köra när jag är så trött! Janne sa att det var polerad iskana hela vägen in till stan! Det är inte utan att jag börjar längta till våren! Men först ska det bli jul och nyår... och min födelsedag... men SEN får det gärna bli vår! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: