Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 30 december 2015

Allt har ett slut...

Idag känner jag mig nästan lika slut som detta år håller på att bli! Igår hade jag nämligen alla mina 5 barn + 2 "respektive" + mina svärföräldrar här på ett försenat julfirande!
Alltså, missförstå mig rätt; jag är överlycklig över att ha alla mina älsklingar hemma samtidigt, men det blir väldigt intensivt! Och jag är inte riktigt i skick för dylika arrangemang! Men - listig som jag är -  så delegerade jag ut arbetsuppgifterna, så det enda som jag bidrog med var en stor kastrull risgrynsgröt och ett gäng lussebullar som legat och väntat i frysen på detta tillfälle! Kidsen fixade all middagsmat och Janne tog hand om disken!
Men icke desto mindre är jag heeelt slut idag. :o( Och inte ett enda foto blev taget! Men det får va som det blev när det inte blev som det skulle!! ;o) Med fotograferandet alltså - allt det andra var bra! :o)

I mitt förra blogginlägg skrev jag ju att Janne och jag levde som två tonåringar som hade föräldrafritt... Det är slut med det nu; Adrian är hemma igen, och han orkar INTE med två föräldrar som beter sig som tonåringar och spelar musik på jättehög volym - och i mitt fall även sjunger/skrålar med för full hals... Så nu får vi låtsas att vi är vuxna igen!! ;o)

Det påminner mig om en skylt som florerar runt på internet och framförallt på facebook där det står: "Don't grow up! It's a trap"! Det är så sant som det är sagt!

Det här blogginlägget döpte jag ju till "Allt har ett slut", både för att jag är helt slut och för att 2015 snart är helt slut! Men nu är även detta blogginlägg slut, så over and out för denna gång!

Anneli.

Inga kommentarer: