Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 1 juli 2013

Inte så vikt-igt...?

Räknat med idag så har jag kört typ 5:2-dieten (4:3-dieten, varannandagsdieten....) i 13 veckor och 3 dagar. Jag har totalt gått ner 4,6 kg, och hade det inte varit för Gotlandsresan så hade jag förmodligen gått ner ännu mer. När jag ställde mig på vågen efter de 4 dagarnas "ät-vad-du-vill-diet" som jag körde med på Gotland så hade jag ju gått upp - minns inte hur mycket för jag skrev aldrig upp det, men jag kommer ihåg att jag räknade ut att jag viktmässigt kastades tillbaka en hel månad i tiden! När jag vägde mig i morse kunde jag konstatera att jag fortfarande har 2 hg kvar innan jag har samma vikt som innan jag åkte! Känns ju inte så kul, men det är bara att leva med!
Om jag skulle översätta detta till hur mycket jag har gått ner i snitt per vecka så får jag det till att utslaget på hela tiden har jag gått ner i en takt av 3,5 hg/veckan. Det är ju i och för sig inte helt fel, men om jag räknar takten före Gotlandsresan så var den faktiskt ganska precis 5 hg/veckan. Den takten känns aningens roligare!! :P

Tyvärr har jag inte fått tag på Jens (min hjärtläkare) idag heller. Jag ringde i förmiddags men han var ledig idag så jag får försöka igen i morgon. Jag är ju sååå nyfiken på om jag ska få prova den där nya medicinen eller inte!! Tanken på att få en medicin som INTE gör så att man går upp i vikt svindlar i magen!! Tänk om....!
Ja ja..! Tålamod!! Är det meningen så kommer det att hända! Och i morgon kanske jag får veta!! :D

Idag är en för mig mycket speciell dag! Det är min "mittemellandotter" Ylvalis födelsedag! 13 dagar över tiden valde hon äntligen att födas just den 1 juli!!

♥ Grattis älskling ♥

Anneli.

Inga kommentarer: