Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 28 april 2014

Det grönskar i köket

Nu har det gått ett tag sen jag skrev senast och jag ber om ursäkt för det! Inte för att jag lovat vaken mig själv eller någon annan att jag ska skriva varje dag, men jag VILL ju så gärna göra det så jag sätter press på mig själv..! Men det funkar inte just nu! Märker att jag är extra, extra känslig för stress och den här magkatarren gör ju inte saken bättre!!
Men nu skriver jag inte för att klaga - snarare tvärt om! Jag har en uppdatering och lite bilder till er idag! :D

För en dryg vecka sen skrev jag om att jag sått majskorn och av sammanlagt 67 sådda korn har nu 15 stycken tittat upp! :D Tyvärr så har det hänt några gånger att katterna har trampat i kartongerna som majskornen är sådda i så jag vet inte om det kommer att påverka hur många av dem som kommer att växa upp, men jag hoppas att några fler har klarat sig och tittar upp ur jorden snart!
Så här ser det ut i några av kartongerna just nu:
Kommer ni ihåg sötpotatisen som jag hade haft i ett glas vatten j ä t t e l ä n g e och som till slut fickt massa rötter och några små blad? Den har fortfarande inte blivit riktigt planterad utan är kvar i påsen med den jord som blivit över från majssådden, men nu ser den ut så här:
Och när jag ändå är i farten och visar foton så kan jag också passa på att visa min fina orkidé som står i köket:
Orkidéer är så himla fina tycker jag! Just den här är första gången jag fått att blomma om, men jag har fler orkidéer ute i Da House som blommat om många gånger! :D 
Ja, det här är allt för idag! Alldeles strax ska jag gå ut i Da House och meditera! DET ska bli skönt! Och såå välbehövligt!

Anneli.

Inga kommentarer: