Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 15 april 2014

En snabbis mellan åtagandena!

Här kommer en snabb blogguppdatering mellan att jag kommit hem från Borlänge och att jag ska ut i Da House för att förbereda för kvällens cirkel!

Det jag tänkte dela med mig av idag är "bara" en bild på mina påskliljor som jag grävde ner i rabatten utanför lokalen förra året:
De har precis börjat blomma! :D De lyser upp så fint i den annars än så länge rätt trista rabatten! :D Hoppas att de boende i huset också uppskattar dem!

Nu ska jag sätta fart: först ut i köket och sen till Da House!

En härlig tisdagskväll önskar jag er alla! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: