Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 12 april 2014

Produktiv lördag

Trots att jag fick sova till jag vaknade av mig själv (kl 11.40) har dagen gått i dimmans tecken..! Nä, inte dimma utomhus - i min skalle!! Jag har bara velat gå och lägga mig hela dagen!
MEN: jag hade bestämt mig för annat och tänkte inte låta lite dimma i skallen hindra mig!

Det är ju så när man jobbar i veckorna, att det är helgerna man kan göra annat som man behöver och vill. Det jag har gjort idag hade jag inte behövt göra men jag VILLE! Och har velat länge! Men inte orkat...
Vad har jag då gjort? Jo: GODIS!! Det är ju snart påsk (jag skyller i alla fall på att det är därför!) och mitt godis är relativt "nyttigt" (en annan sak jag skyller på...)! ;-) Men ni får vänta till imorgon innan ni får bildbevis och recept, för just nu ligger godiset i kylen för att stelna!

Men jag har faktiskt en bild att visa er idag, och det är på kvällens middag!
Nånstans läste jag om nån som gjorde raggmunk/rårakor i våffeljärn, och Adrian ville ha raggmunk/rårakor till middag och då passade jag på att testa. Det gick superbra! :D
Det ser ut som en vanlig våffla, men jag lovar att det smakade som det skulle, d v s raggmunk/råraka!

Receptet om ni vill ha, var jätteenkelt:
8 medelstora potatisar, skalade och rivna på grova sidan på ett rivjärn
2 ägg
ca 1 dl mjölk
2 msk smält smör (eller kokosolja)
salt, peppar och lökpulver
Ja, det är bara att blanda ihop och grädda!
Det blev 6-7 våfflor av detta!

Vill ni se bilder och få recept på godiset, så titta in imorgon!

Anneli.

Inga kommentarer: