Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 20 april 2014

Söndagsjobb

Söndag, hjärtklappning och trötthet till trots har jag faktiskt varit på jobbet idag! Av 2 anledningar:
1. Vattna Penséerna jag planterade utanför lokalen i onsdags.
2. Återlämna firmabilen som Janne hade kört hem för att kolla oljan, fylla på spolarvätska samt byta till sommardäck på.
På väg in till stan körde jag min bil och Janne körde efter mig. Jag såg i backspegeln att ena lyset var trasigt på firmabilen, så vi stack iväg och köpte en ny lampa som Janne satte i.
Det enda vi inte tänkte på var att kolla trycket i däcken, men det får väl den som kör bilen nästa gång göra. Det kändes bra när Janne körde bilen i alla fall sa han.

Nu är det slut på "göranden" för idag! Det är ju bara resten av den här dagen och imorgon kvar att återhämta sig på, sen börjar vardagen! Inte för att jag känner mig redo för det - snarare tvärtom... Men jag tog med mig lite grejer från jobbet så att jag kan jobba hemifrån på tisdag om det inte är något oförutsett som gör att jag måste åka in.

Imorgon ska jag träffa min "PSYCH-K-kompis" K på eftermiddagen och vi ska balansera varandra lite. Hoppas att jag kan komma på några bra påståenden att balansera för som hjälper mig att få mer ork. 
Vill du läsa om vad PSYCH-K är för något så finns det en länk att klicka på ganska högt upp i högerspalten här på bloggen!

Over and out för idag!

Anneli.

Inga kommentarer: