Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 2 april 2014

Soff-gos

Jag har inte haft nåt särskilt att skriva om, därav inget blogginlägg igår.
Idag har jag väl inte så vansinnigt mycket att skriva om heller, förutom att jag har haft min Psychic och Mediala Utvecklingscirkel nu ikväll och det var lika härligt och utvecklande som vanligt! Imorgon är däremot en speciell dag, men det återkommer jag till då!
Nu - idag - tänkte jag bara visa en bild som jag tog för ungefär 1½ vecka sen men har glömt att lägga upp här på bloggen. Men nu gör jag det:
Det är Adrian som ligger i soffan och gosar med Teyla! Adrian ville inte att jag skulle ta med nån bild som han syntes på och då får jag ju respektera det! Men myskatten Teyla kan jag visa i alla fall! :D
Och när jag ändå är i farten kommer en bild till:
Det är mysigt med katter!! För det mesta kanske är bäst att tillägga...! :P

Ja det här blir allt för idag! Go' natt!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: