Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 19 juli 2014

Bilder på odlingarna, fortsättningen

Här kommer då de resterande bilderna som Janne tog igår på våra odlingar. Datorn är fortfarande seg, men jag får väl vara envisare och tålmodigare idag än jag var igår!

Första bilden idag blir på.....
 Jordgubbar! De på undre bilden åt vi upp igår! :o)
Sen en bild på det som om nån månad ungefär kommer att bli blommande Gurkört:
Av gurkörten kommer jag att göra örtolja som jag sen ska använda i skönhetsvård!
Nästa bild är på en av de 4 spagettipumpeplantorna som kom upp av de 5 fröna som min kusin M skickade till mig:
Den lilla plantan uppe i vänstra hörnet är en Västeråsgurkeplanta. En av mååånga...! :P

På nästa bild ser ni vår "skog" av ärtor! Denna sort heter Stensärtor och är en gammal sort som i stort sett inte längre odlas. Men VI gör! :D
När Stensärtorna växt klart är de ganska stora och mycket goda! Men nu äter vi lite av ärtskidorna i väntan på de färdigväxta ärtorna - de är goda de med!

Och här kommer en bild på potatislandet:
Det är flera olika sorters potatis: Rotweiss Raggis, King Edward, Sarpo Mira och Sava.
Sista bilden för denna gång är en mer "övergripande" bild på landet.

Ja, så ser det ut bland odlingarna just nu! Jag får väl anledning att återkomma vid ett senare tillfälle när det börjar mogna mer i landet.

Men nu ska jag rensa bland alla mina tusentals bilder och sen kanske göra en defrag för att förhoppningsvis snabba upp datorn lite! På återseende, blog readers!

Anneli.

Inga kommentarer: