Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 17 juli 2014

Homeopatmedicin rockar fett

Idag är jag i stort sett helt återställd från vad-det-nu-var-för-fel-på-mitt ben som jag hade. Skönt!
Jag har tänkt på vad det egentligen var... muskelbristning känns liksom inte som att det stämmer..! Och så tänker jag på att doktorn förklarade att först tar de ett blodprov, för då kan de utesluta att det skulle vara blodpropp, och om de ser indikationer på blodpropp så skickas man till röntgen. Men... det var ju precis det som hände, alltså måste de ha sett indikationer på att det var blodpropp! Men sen såg de ju ingen propp och det får mig att tro att Homeopatmedicinen Arnica faktiskt gjorde susen! Det går ju inte att bevisa så här efteråt, men jag håller det för mest troligt!
Ett annat "bevis" - eller snarare indikation - på att Arnican hjälper är att jag inte fick några blåmärken efter blodproven! Jag brukar alltid få stora, mörka blåmärken men nu kan man knappt skönja att det är någon färgskiftning!
Homeopatmedicin i allmänhet och Arnica i synnerhet rockar fett! :o) Sen får läkare och andra skeptiker tro och tycka vad de vill!

Anneli.

Inga kommentarer: