Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 3 juli 2014

Och DÄR hoppade vardagen på mig...

Idag var första dagen på jobbet efter Stockholmsresan. Fortfarande lite "hög" på endorfinerna från Stones-konserten kändes det som en slags "krock" att slängas in i arbetsuppgifterna! Jag hade mycket som behövde min omedelbara uppmärksamhet och ett tag fick jag nästan hjärnsläpp för att det blev för mycket på en gång! (Hur ska det gå när jag kommer tillbaka från min tre veckor långa semester sen i augusti...?) :P ;-)

Jag tänkte iallafall visa den där turné-T-shirten som tantista var i väg och köpte (en till sig och en till mig). Jag tog kort på den det sista jag gjorde innan jag åkte hem igår.
Framsidan:
 Baksidan:
Nu ikväll spelar Rolling Stones på Roskilde i Danmark... Mmmmm... drömmer mig bort i minnet av tisdagskvällen...! :D Hoppas de som går på konserten i Danmark får en lika formidabel konsert som de gav i Stockholm!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: