Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 8 juli 2014

Önskeblogginlägget

Hallå i sommarvärmen! Nån mer än jag som faktiskt lider av temperaturer över sisådär 23-25 grader?
Visst är det skönt att värmen kommit och jag gläds åt alla er som njuter, men för mig är det liiiite för varmt!

Having said that så funderar jag idag på det här med olika bloggar och vad folk skriver på dem. Jag vill gärna skriva om sånt som jag tror att nån annan vill läsa men som utgår från mig och vad jag är intresserad av. Alltså.. jag menar... en del bloggar som jag snubblar över när jag surfar på nätet verkar antingen vara väldigt nischade - typ skönhetsbloggar, hälsobloggar, träningsbloggar, politiska bloggar o s v, medan andra bara verkar skriva om väder och vind och vad som faller dem in i stunden; nästan som att de bara satt och pratade med en kompis...!
Jag vet att min rosa blogg (den här alltså) är ganska spretig och att jag inte är speciellt nischad inom nåt speciellt område och det kan kanske vara en nackdel... iallafall om man vill ha massor med läsare... Men i min värld har jag lite svårt att förstå att en blogg som bara skriver om ytliga saker ändå har så många läsare och många som kommenterar... (Har jag missat nåt?)

Idag gick jag in på google analytics (vilket jag nästan aldrig gör annars) och kollade in statistiken för den här bloggen, och med tanke på hur många som faktiskt kommer in och läser här så får jag väldigt få kommentarer tycker jag. (Fast många kommenterar på facebook...)
Jag har ju rätt många gånger tänkt på för vem jag skriver egentligen, och det är inte så lätt att svara på! Jag skriver ju förstås för min egen skull; för att jag älskar att skriva och uttrycka mig i skrift, men om det bara var det så hade jag ju lika gärna kunna skaffa mig brevvänner eller skriva dagbok.. Nä, det är nåt visst med att blogga... att inte riktigt veta vem som läser... att våga visa vem man är... och att få kommentarer både från de man känner och de man inte känner... Av nån underlig anledning gillar jag det! :o)
Men nu har jag en fråga till er: Vad skulle ni vilja att jag skrev (mer) om? Vad skulle ni vilja läsa här?
Jag har ställt den frågan en gång förut, och det enda svar jag fick den gången var att jag skulle skriva en story om ifall mitt nuvarande jag skulle träffa mitt 15-åriga jag - vad skulle jag säga till Anneli 15 år, vad skulle vi prata om? Det var ett mycket kreativt och nervkittlande förslag som jag gärna skulle skriva om, men det kräver att jag har:
1. ork
2. tid
3. inspiration
Och förhoppningsvis kommer det inlägget i framtiden!

Men NU då? Vad skulle ni vilja att jag skriver om här på bloggen? Några önskemål? För det är ju så att det ÄR inte bara för min egen skull jag skriver - det är ju även för ER kära bloggläsare! :D
Vad saknar ni här på bloggen? Vad skulle ni vilja läsa mer om? Fler bilder? Fler videor? Kommentera nu för 17 och säg vad ni tycker!

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Anneli!
Du får gärna skriva mer om hälsa och örter och sånt! Hur blandar du de där bladen du skrev om för ett tag sen, och har du andra tips på blad och örter man kan plocka själv och göra te av?
Hälsningar Mia.

Anneli Sjögren sa...

Hej Mia, och tack för kommentaren!
Ja örter är nåt jag är intresserad av och har växt upp med, men tyvärr kommit ifrån lite grann. Men jag håller ju på att gå tillbaka till min barndoms användning av blad och örter, och jag skriver gärna mer om det här på bloggen!
Annars har jag ju min "gröna blogg" också där jag skriver mer om hälsa ur olika perspektiv som du kan gå in och kolla på: http://anneli-in-da-greenhouse.blogspot.com