Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 5 juli 2014

Nu blommar det...

men inte i asfalten den här gången, utan i vår trädgård!
Det är nåt visst med blommor... Som jag skrivit förut så blir jag alldeles lycklig när jag ser vackra blommor - oavsett om det är mina krukväxter som blommar eller om det är blommorna i trädgården eller övriga naturen!
Idag plåtade jag några av blommorna på min väg ut till Da House för att meditera. Här ser ni resultatet:
 Vit Pion.
Cerise Pion.
Schersmin.
Utanför Da House har jag en liten minirosenbuske som jag visade här på bloggen då när jag hade köpt den. Då såg den ut så här:
Men det var då det...! Nu har blommorna vissnat. Men: det kommer nya knoppar! :D
Men ser ni skillnaden i färg på blommorna!?! Först var de alldeles solgula när jag köpte rosplantan, sen vartefter de slog ut mer och började vissna så blev de mer och mer rosa, och som ni ser så är de nya knopparna mörkare än de ursprungliga! Hur det kan komma sig vet jag inte, men om nån av er gör det så får ni gärna förklara i kommentarsfunktionen!

Nu ska jag ägna mig lite åt min äldsta storasyster som är här och hälsar på och ska stanna nån vecka eller så. 
So, 'til next time: Ha det så bra och hoppas solen och värmen är här för att stanna ett tag nu och att ni går ut och njuter av den medan ni kan! Det tänker jag göra!

Anneli.

Inga kommentarer: