Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 26 juli 2014

Nu är det gratis igen!

I min skalle dyker en låt från en av filmerna om Emil i Lönneberga upp: "Upp och ner, ner och upp, grisen gal i granens topp...". Så känns mitt liv just nu. Helt upp-och-ner!
Värmen tar knäcken på mig, men mitt för närvarande dåliga mående är långt bortom värmen som jag ju skrev om i förra blogginlägget. Fast utbränd... det låter ju väääldigt varmt!! :P

Nåja, jag ska inte klaga! Jag har faktiskt varit "duktig" och gjort färskpressade juicer nästan varje dag, så de senaste dagarna har det åtminstone inte blivit sämre! Färskpressade juicer is Da Shit om nån frågar mig! På 15 - 20 minuter är näringen ute i cellerna och ger kroppen det den behöver ha! Det gör verkligen skillnad för mående och hälsa!

Egentligen är det konstigt att många inte förstår hur viktig näring är för våra kroppar! All denna färdiglagade mat som livsmedelsbutikerna är fulla av och som folk äter typ dagligen har långt ifrån tillräcklig näring, och vad värre är så innehåller den oftast massa tillsatser och kemikalier som över huvud taget inte hör hemma i en människokropp! Och så fattar vi inte varför vi blir sjuka!?! Jag menar; ingen blir ju förvånad om en bil pajar om man tankar den med diesel istället för bensin... varför skulle det vara annorlunda med våra kroppar??

Jaja... Jag ska inte tjata om det! Men om ni är nyfikna på det här med att juica så kan man se filmen "Superjuiceme" gratis nu i helgen! Gå in på: www.superjuiceme.com och skriv in din e-postadress så får du tillgång till filmen! Och jag rekommenderar er verkligen att se den!

Anneli.


Inga kommentarer: