Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 18 november 2015

50 shades of... Blue!

Som ni kanske förstår så har jag varit ute i Da House och målat lite igen!! Denna gång med olika blåa färger och nyanser. Kanske inte 50 stycken precis... men många! Alla blåa jag hade faktiskt! :o)
När jag satt och färglade den här bilden så kom jag på mig själv med att önska att jag hade ännu fler blåa färgpennor så jag haft fler nyanser, men man tager vad man haver och så får det bli som det blir! Och så här blev det! Sen är det bara att vända blad och på't igen! Undrar vad nästa uppslag har för spännande jag ska färglägga?!?

Anneli.

Inga kommentarer: