Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 19 november 2015

En SÅN dag...

Idag har det varit en sån där dag som man helst skulle velat hoppa över...
Morgonen (läs; förmiddagen) började med att jag vaknade av näsblod 45 minuter innan väckarklockan skulle gått igång... Det kändes ju kul... NOT!
Normalt sett så behöver jag numera ingen väckarklocka eftersom jag inte jobbar längre, men just idag hade jag lovat att komma in på jobbet för att visa några grejer på datorn som det var jag som skötte förut och som blivit eftersatt under min sjukskrivning.

Direkt jag klev innanför dörrarna på jobbet så slog min hjärna om till "work mode"; jag log och såg pigg ut och knappade på datorn som om jag aldrig gjort nåt annat... Jag är så duktig på att skärpa mig så jag t o m lurar mig själv... en stund... Men när jag satte mig i bilen för att åka hem kom den alltför bekanta känslan av att näsan kommer springa läck vilken sekund som helst... Och DET är ett varningstecken jag har fått lära mig den hårda vägen att ta på allvar! Så nu är det bara att ta det lugnt som fan (ursäkta min dåliga franska...)!

Det är såna här dagar som man bara ska lyssna på lugn, vacker musik, tända några ljus och hoppas på att nån annan lagar middan...

Janneeeee.....!?! ♥ ♥ ♥

Anneli.

Inga kommentarer: