Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 5 november 2015

Beslutet har kommit!

Idag har beslutet från Försäkringskassan kommit! Beslutet som jag periodvis legat sömnlös och undrat över! Beslutet som jag önskat inte skulle behövas tas överhuvudtaget! Naturligtvis pratar jag om beslutet om jag ska få bli "förtidspensionär" eller inte!

Under den här tiden som jag har väntat har jag fått höra det ena skräckexemplet efter det andra om hur FK bedömt om någon varit arbetsför eller inte.
Som jag tror att jag skrev för ett tag sen så har jag en kompis som blev nekad trots att hon säkerligen mår lika dåligt som jag! Nu ska man ju inte jämföra förstås, men om nån borde få bli förtidspensionerad så är det hon kan man tycka... men det tyckte inte FK...! :o( Så ni kan ju förstå att jag har varit orolig!

Så damp då det här ner i brevlådan:
Längre ner på pappret stod "motiveringen":
Klicka på bilderna så går det lättare att läsa!

Jag vet inte vad jag förväntade mig om hur jag skulle reagera på beslutet, men jag är ganska så förvånad att nån större reaktion inte infunnit sig överhuvudtaget! Men när jag öppnade kuvertet och läste vad som stod så infann sig 2 känslor parallellt: Lättnad, och ett lätt illamående! Det var verkligen inte den reaktion jag förväntat mig! Men jag tror att det beror på att jag hellre än att bli sjukpensionär hade velat vara frisk nog att kunna jobba... Så det är förstås lite dubbelt!

Men nu är väntan över, nu vet jag. Nu ska jag bara fokusera på att få tillbaka så mycket ork och energi jag bara kan!

Fridens liljor! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: