Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 11 november 2015

Färgglada sköldpaddor

Efter en natt med hela 10 timmars (mer eller mindre) god sömn vaknade jag relativt pigg idag! Det var en mycket ovanlig känsla kan jag rapportera! Tyvärr dröjde det inte så många timmar förrän tröttheten smög sig på igen men man får vara glad för det lilla! :o)

I eftermiddags gick jag ut till Da House för att fortsätta färglägga i min målarbok (jag målar lite i stort sett varje dag) och fick den andra sköldpaddan helt klar, så här kommer nu två färgglada sköldpaddor:
På nästa uppslag - som jag tänkte påbörja imorgon - är det många små bilder:
Jag blir lite stressad, speciellt av den vänstra sidan, men jag kommer göra på samma sätt som hittills, d v s ta en penna och "dutta på" den färgen lite här och där innan jag byter till ny färg och fortsätter på samma sätt. Innan man vet ordet av så är bilden klar och sen väntar ännu fler bilder! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: