Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 21 november 2015

Lugnet har lägrat sig över nejden

Nu har lugnet åter infunnit sig i Da House och mig. Det tar på krafterna att ta beslut som är bra för mig, men inte lika bra för nån annan... But a woman's got to do what a woman's got to do...

Så med mitt nyfunna lugn gick jag ut till Da House, satt på stereon, laddade CD-spelaren med Mike Oldfields skiva "Islands" och satte mig tillrätta vid köksbordet och började färglägga en ny bild.
Idel snäckor som ni ser!

Efter 3 Mike Oldfield-skivor, en stor kopp kaffe och ca 2½ timmar hade jag hunnit så här mycket:
Det kan tyckas lite på så pass lång tid, men jag försöker måla så noggrant jag kan, och det är ju ganska detaljerat! Och så går allt i ultrarapid p g a min utbrända hjärna... :o(
Ja, ja... det är ingen tävling. Jag färglägger i min takt och det blir som det blir! Hela vitsen är ju att det ska vara avkopplande!
Och det ÄR avkopplande att sitta där och pilla och dutta! Resultatet är av underordnad betydelse! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: