Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 17 november 2015

Fan va det kliar - igen!!

Sist jag skrev om att det kliar var den 22 augusti i år. Då var jag mygg- och knottbiten/stucken och höll på att bli galen av att det kliade så in i vassen!
Nu håller jag på att bli galen igen av att det kliar, men den här gången är orsaken en helt annan, nämligen en allergisk reaktion på huden!

Härom natten tog jag mig ett långt skönt skumbad, och min vana trogen så somnade jag i badkaret, så jag låg där rätt länge...! När jag vaknade av att vattnet börjat svalna så tvättade jag av mig och gick och lade mig i sängen för att sova vidare.
Nästa dag märkte jag att det kliade på benen och ju längre dagen gick desto värre blev det! Men jag tänkte först inte så mycket på det - inte förrän jag på kvällen tittade efter, och då fick jag en smärre chock! Båda benen var alldeles prickiga och rödflammiga! Och det kliade som faan!!!

Det tog inte många sekunder innan jag insåg orsak och verkan: Badskummet jag hade när jag badade innehåller eteriska oljor, och jag har väldigt känslig hud... en inte så listig kombo! Och det värsta var att det var tredje gången jag badat med samma badskum - och fått samma reaktion... men det har gått så lång tid mellan gångerna att jag glömt bort det! Men nu lär jag aldrig glömma det igen! ALDRIG!

Natten till idag har jag sovit superdåligt och drömde t o m en mardröm om att nån torterade mig genom att dra av mina naglar...!
Men som tur var så var det bara en dröm, för som ni ser så är de kvar allihop!

Det är fortfarande alldeles rödflammig och kliar rätt ordentligt, men jag hoppas och tror att kulmen är nådd!
Men det är en sak jag undrar över: om hela jag (utom ansiktet) badade i det där badskummet - varför är det då bara på benen (och lite på höger arm) som jag fått en allergisk reaktion? Svara på det den som kan!

Anneli.

Inga kommentarer: