Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 2 november 2015

Färdig!

Äntligen fick jag sova gott en hel natt! Härligt! :o)
Inte för att det har hjälpt mot tröttheten - snarare tvärtom faktiskt; jag har varit så trött hela dagen så jag knappt har orkat hålla upp ögonen! Och jag har faktiskt blundat nästan hela dagen! Men kanske var det därför jag tyckte mig se lite bättre/skarpare när jag i eftermiddags gick ut till Da House för att färdigställa bilden på delfinen som jag har hållit på med i över en vecka!
När jag satte mig vid köksbordet och tittade på bilden såg jag helt plötsligt att jag varit lite slarvig på några ställen, och det hade jag inte sett förut trots att jag verkligen har tittat och letat efter ställen som inte blivit ordentligt färglagda! :o)

Jaja! Nu har jag iallafall äntligen blivit färdig med bilden! Förutom de områden där jag hade slarvat så var det enda som var kvar att färglägga när jag skulle sätta fart idag några fält i övre högra hörnet:
 
Men en stor kopp te och ca 30 minuter senare var bilden klar:
Och här kommer en närbild:
Och det mina vänner, är sista gången ni behöver se den bilden!! :P

Nu hoppas jag att jag ska kunna hålla ögonen öppna tillräckligt länge för att kunna se ett av mina favorit-TV-program "Once upon a time"! :o)

En trevlig kväll önskar jag er alla!

Anneli.

Inga kommentarer: