Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 20 april 2013

Ännu en bild från det förflutna

Min kära vän som kallar sig tantista när hon kommenterar här på bloggen har skickat mig ett par gamla foton från förr. Jag nämnde ju i mitt förrförra blogginlägg att jag skulle försöka "skärpa till mig" och scanna in lite foton från förr och visa er här på bloggen, men tantista hann före mig! Här kommer det första av två foton jag fick av henne:
På det här kortet är jag 28 år ung och har bara hunnit få två av mina fem barn. "Back then" bodde jag i min födslostad Stockholm och tantista var på besök hos oss. Vi satt på mitt favorit-hak Falafelkungen som på den tiden låg i Kungshallen invid Hötorget.
När jag först såg fotot så tänkte jag: VEM är det som sitter mellan mina barn? Kan det verkligen vara... jag?? Jösses!! Har jag sett så där ung ut?? :P Ja, uppenbarligen så har jag det..!! :-)
Hmmm... Det här var ju för ett litet tag sen som ni förstår, och ingen blir ju yngre - inte ens jag! ;-) Det är bara att leva med att tiden går, och att den sätter sina spår!

I morgon lägger jag ut det andra fotot som jag fått av tantista. Titta in då vettja! :D

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Och ram har du fixat! Tjusigt!

Anneli Sjögren sa...

Ja, jag beskar den lite och fixade en ram! Jag måste ju öva mig!! :P Straxt kommer en bild till - även den med ram! :D