Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 5 april 2013

Radio Dalarna

Jag vill gärna berätta lite om min onsdag och om hur jag blev väckt. Det var INTE av väckarklockan kan jag säga!
Jag sov över i lokalen efter tisdagens Andliga och Mediala Utvecklingscirkel eftersom alla vi fyra i Södra Dalarnas Serviceteam skulle åka i samlad trupp till en kursdag i Långshyttan utanför Hedemora.
Men innan min väckarklocka hann gå igång så ringde min mobil. Först orkade jag inte bry mig, för telefonen var i ett annat rum. Men det hann knappt sluta ringa förrän det började igen så jag tänkte att det kanske var nåt viktigt och stapplade upp ur sängvärmen. Behöver jag säga att jag var alldeles groggy?
Jag uppfattade aldrig namnet på han som ringde, men jag hörde att han sa Radio Dalarna och nåt om gratisbussarna i Avesta och om bussvärdarna... Det tog en sekund innan jag fattade att jag skulle bli intervjuad...! SHIT! Jag var ju knappt vaken!!
Jag sa att jag hade blivit väckt av telefonen och svaret blev ungefär: "Ja, med det är inga problem! Du har ju två minuter på dig för vi ska spela klart den här låten först"!
Ja! Det var bara att harkla sig och se till att vakna! :P
Vill ni höra resultatet så högerklicka HÄR så öppnas en ny flik. Gå in på den. Till höger finns ett lila långsmalt fält där det står "lyssna". Klicka där. Då kommer det upp ett svart fält längst ner på skärmen och där klickar man på pilen så radioprogrammet går igång. Intervjun där jag är med börjar efter 1.49, så det är bara att dra markören dit! Men snälla - håll i minnet att jag är alldeles nyvaken!! :P

Resten av dagen var väldigt trevlig. Först webbkursen i Långshyttan  - rolig och lärorik, och sen Andlig, Medial och Personlig Utvecklingscirkel i Borlänge! :D
Det enda som kanske inte var så bra denna dag var att jag knappt fick träffa Janne! Det var ju trots allt vår 19:de bröllopsdag!! Men vi ses ju rätt mycket annars och vi får väl planera nånting spännande till nästa år..! Kanske gifta om oss...!?! :P Vi får väl se...!! :D

Anneli.

PS. Idag åkte jag första bussturen som Bussvärd - precis som jag sa i radiointervjun! Det gick jättebra, men det var inte helt lätt att räkna alla som klev ombord på bussen, speciellt inte när det kom många på en gång! Det är ju inte bara att räkna - jag ska ju sätta in resenärerna i tre kategorier också: barn/ungdomar, vuxna och pensionärer. Bäst är om vi kan åka två och två och så kommer det nog att bli också! DS.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt! Grattis på bröllopsdagen! Kram Sofie

Anneli Sjögren sa...

Tack så mycket Sofie!! :D
Kram!!