Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 2 april 2013

Invigning

Idag var jag motvilligt uppe med tuppen. Motvilligt därför att jag bara har sovit 3 timmar inatt! Delvis får jag skylla mig själv som inte kom i säng förrän kl 02.00, men 5 timmars sömn kan jag klara mig på om det blir nån enstaka gång, men inte 3!! Jag hade satt mobilen på väckning till kl 07.15 så ni kan nog förstå min frustration när jag ser hur minuterna tickar fram och jag inte kan somna! Sista gången jag tittade på klockan innan jag faktiskt somnade så var hon 04.07 och nån gång efter det så somnade jag äntligen!

Vad skulle jag upp och göra då redan lite efter kl 07.00 kanske ni vill veta. Jo ser ni, idag var det äntligen invigning för Bussvärdarna! Avesta har ju på försök gratisbussar inom kommunen och vi i Södra Dalarnas Serviceteam är de som har fått i uppdrag att vara Bussvärdar, och nu har det alltså äntligen kommit igång! Kl 09.00 träffade vi Avestas Samhällsplanerare Sofie Norberg och ett gäng journalister i ett rum i Stadshuset och efter en kort presentation och information till journalisterna gick vi ut till busstationen och blev fotade framför och i en buss! När artiklarna kommer ut och i vilka tidningar vet jag inte riktigt, men en av journalisterna kom i alla fall från Avesta Tidning och jag är ganska säker på att en av de andra journalisterna var från Dalademokraten, men var de andra kom ifrån har jag inte en susning om!
När jag ser nån av artiklarna så ska jag försöka fota dem och visa er här på bloggen! :D

Nu ska jag faktiskt göra något så ovanligt som att sova middag!! Jag har ju cirkeln ikväll så jag behöver få vila upp mig och kompensera för natten som varit! Imorgon ska jag på webkurs hela dagen och sen är det cirkel i Borlänge och då gäller det också att vara pigg!
Imorgon är det även en speciell dag i det Sjögrenska huset, för då är det Jannes och min 19-åriga bröllopsdag!! Jag hoppas att vi hinner träffas en stund mellan jobb och cirkel...!!

Anneli.

2 kommentarer:

linasandligaresa sa...

Grattis i förskott till er 19-åriga bröllopsdag! Vad roligt! Hoppas ni får en helt ljuvlig dag med massa mys, glädje och kärlek :)
Hoppas du får sova massor i natt ;)
Kramar Lina

Anneli Sjögren sa...

Tack Lina!! ♥
Ja, här sitter jag nu och nattsuddar så så himlans mycket sömn lär jag ju inte få... men jag sov middag i 3(!) timmar på eftermiddan idag så det ska nog klara sig!! :P
Så mycket mys med maken lär det nog inte heller bli för först är jag ju borta på kurs hela dagen och sen på kvällen har jag ju en Andlig och Medial Utvecklingscirkel hos en kompis i Borlänge och det är inte säkert att Janne orkar vara vaken till jag kommer hem...! Men jag kan ju alltid krypa ner hos honom under hans varma täcke och värma mina frusna tår när jag kommit hem!! ;-)
Kramisar!!