Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 8 april 2013

På kurs med Kurt - igen!

Nu kommer jag inte ha så mycket tid för bloggen - igen...! Hektiska dagar väntar...!
I dagarna tre ska jag ju gå på kurs i Hedemora som jag skrev om igår!
En städutbildning... men det ska faktiskt bli intressant! Jag har själv printat ut materialet till den städpärm vi ska ha som kursmaterial, så jag har redan sett den och vet att den är sjuuukt genomtänkt!!
Jag hoppas att vi kommer att lära oss om miljövänlig städning, för Södra Dalarnas Serviceteam är ett miljömedvetet företag som städar med så miljöanpassade produkter som möjligt! Annars är ju jag utbildad till Miljöinformatör så jag kan ju redan en del...! Men det var typ 14 år sen jag gick Miljöinformatörutbildningen och mycket har ju hänt sen dess antar jag...! Men som sagt; spännande ska det bli! :D
Efter kursen både imorgon och på onsdag har jag Andlig och Medial Utvecklingscirkel, så inte förrän på torsdag kväll har det lugnat ner sig så pass att jag kan skriva ett nytt blogginlägg.
Ha det så bra tills dess!

Anneli.

Inga kommentarer: