Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 20 december 2013

Det lackar mot jul

Näsan mot väggen eller inte - nu jäklar ska det bli jul även för de Sjögrenska barnen!!
Jag har fortfarande inte julstädat och pyntat, inte skrivit ett enda julkort, inte gjort nåt julgodis eller julbakat - men, jag har i alla fall lyckats fixa några julklappar till mina barn och deras respektive!! :D Jag har precis slagit in dem i juligt presentpapper och lagt dem i en påse för vidare transport till Stockholm om sisådär 17 timmar!

Innan jag kan gå och lägga mig så ska jag bara vänta på att tvättmaskinen blir klar så jag kan hänga mina kläder på tork. Sen hoppas jag på lite sömn så jag orkar jobba några timmar, åka hem och packa färdigt, pussa lite på Janne och så ta Adrian med mig och åka! :D Tjohoo!!

Jag har för avsikt att ta med mig min laptop till Stockholm, men jag kan inte lova att jag orkar eller hinner blogga just nåt... vi får se!

Men nu låter det som att tvättmaskinen håller på att slutcentrifugera, så det är bäst att jag tar mig upp ur soffan och beger mig till tvättstugan!
En riktigt trevlig helg önskar jag er alla!
Anneli.

Inga kommentarer: