Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 15 december 2013

Hej väggen! Varför är du så nära?

Suck och stön... Trött och slut är en underdrift och här blir ingenting gjort! Känner mig helt utbränd och orkar/vill ingenting!

Förra julen tog jag det väldigt lugnt - bestämde mig för att inte tillåta någon som helst julstress, men det blev i alla fall lite pepparkakor och några sorters julgodis tillverkade.
I år blir det inte julstädat, inget julgodis och inga pepparkakor. Om ingen annan gör det, för jag mäktar inte med det! Jag fattar inte ens hur jag ska lyckas få till några julklappar till kidsen...! Luften har helt gått ur mig!

Trots detta har jag inte helt gett upp! Nånting ska jag väl orka fixa tycker jag! Några julklappar i alla fall... Vi får se vad det blir!

Jag ber om ursäkt för mitt deppiga inlägg, men jag har ju inte bloggat sen i onsdags - inte orkat och inte haft nåt att skriva om, men jag ville i alla fall låta mina trogna läsare få en uppdatering om vad som händer. Eller inte händer menade jag...!
Men det är som det är och livet går vidare! Det kommer fler jular när jag förhoppningsvis mår bättre och orkar/vill mer!

På fredag åker Adrian och jag till Stockholm så vi åtminstone får träffa de andra, utflyttade Sjögrenarna! Janne får stanna hemma och ta hand om alla katterna, men enligt egen utsago har han inte så mycket emot det som tur är!
♥ Stark, 6 månader. ♥
Ja, nu vet ni att jag lever och håller näsan ovanför vattenytan.
Ha det så bra ni bara kan och ta det lugnt med julbestyren - det blir jul ändå!! :P

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åh ditt deppiga inlägg passar mig alldels utmärkt just idag. Men tråkigt att du känner dig "vissen"

Hoppas på bättre takter imorgon.

Kram
Stoffe

Anneli Sjögren sa...

Tack Stoffe!!
Ja, jag hoppas också att det känns bättre imorgon!
Tyvärr är jag utbränd - igen... Inte sååå illa denna gång, inte än i alla fall, men det gäller att dra i bromsen i tid vilket inte är så lätt...
Men jag gör mitt bästa!
Kram till dig med!! :D