Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 2 december 2013

En blåsig advent

Så var denna helg slut... Här i Avesta har det blåst halv storm hela söndagdagen så det har varit en riktigt stugsittardag! Synd, för det har ju varit Julskyltning på stan, men det kändes inte som ett alternativ att vara med på den i detta blåsiga, kalla väder!

Istället har jag roat mig med att göra vegan"smör" och en smaskig gratäng. Båda blev väldigt goda!

Vegan"smör" är något jag länge tänkt testa att göra och äntligen fick jag tummen ur och gjorde det! Jag försöker ju minska på min mjölkkonsumtion men vill inte äta fabrikstillverkat margarin!
Receptet kan du se HÄR om du vill! Det var bara ett experiment idag och jag ska fortsätta att förbättra det tänkte jag. Återkommer när/om jag får det ännu bättre än vad detta blev!

Gratängen kom till efter att ha stirrat in i kylskåpet och blivit inspirerad av vad jag hittade där! Den är inte på långa vägar mjölkfri är väl bäst att erkänna på en gång..!
Vill du ha receptet till den klickar du bara HÄR så kommer du dit! :D

Janne har förresten roat sig med att hänga upp några adventsstjärnor, tagit fram en 7-armad ljusstake och adventsljusstaken förstås - det är ju trots allt 1:a advent idag! Eller igår menade jag.. klockan är ju efter midnatt..! :P

Ja, det här får bli allt för inatt!! Go'natt!

Anneli.

Inga kommentarer: