Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 22 december 2013

Stockholm in the midnight rain

Nu är jag sen ett drygt dygn installerad hos Martin i hans lilla ungdomslägenhet och ska strax sova andra natten i hans bäddsoffa!

Det har regnat nästan hela dagen här i Stockholm, men vi hade sånt flyt att när Martin och jag skulle gå ut och handla så var det uppehåll! Tur det eftersom jag glömde mitt paraply hemma...!
Nu vet jag var tunnelbanestationen är också! Jag har ju bara åkt bil hit och imorgon ska "tantista" komma hit och hälsa på och jag har lovat att möta henne vid T-banestationen eftersom hon inte hittar hit och jag inte kan förklara vägen!

Jag ser verkligen fram emot att träffa "tantista" igen - nu var det länge sen! Förutom att fika och "snacka skit" ;-) så kommer nog Tarotkorten åka fram och så ska vi gå på bio! :D Vi ska se filmen "Philomena" - en film jag aldrig hade hört talas om innan "tantista" föreslog att vi skulle se den! Recension kommer senare! :D

Men nu ska jag nog ta och tänka på refrängen och krypa till kojs! Jag lär ju vakna när Martin går upp - det är ju bara en etta det här, och den enda dörren förutom ytterdörren och balkongdörren är badrumsdörren, så det finns ingenstans att stänga in sig för att få sova ifred!

Men i nästa blogginlägg (antagligen på måndag 23/12) ska jag efter bästa förmåga försöka recensera filmen "Philomena"!
Be here or be square!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: