Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 4 december 2013

Öppet hus

Heeeelt slut efter dagens Öppet hus på jobbet sitter jag nu här vi min laptop och försöker hitta ord för att berätta om dagen. Jag kan utan att överdriva säga att jag är mentalt utcheckad och har järnsläpp big time!!

Jag vet att jag berättat för er några gånger att jag är duktig på att skärpa mig - på gott och på ont. Idag har jag verkligen skärpt mig - så till den milda grad att jag till och med lurade mig själv!
När jag var på jobbet idag var jag förvånad över att jag var så pigg och att jag orkade så mycket, men redan i bilen på väg hem kände jag att jag nästan höll på att klappa ihop och jag fick uppbåda mina sista krafter (och åter igen skärpa mig) för att manövrera bilen hem på de hala vägarna. När bilen var inkörd i garaget satt jag kvar en stund innan jag orkade kliva ur och gå in i huset.

Jag inser att min förmåga att skärpa mig är en förmåga som tyvärr kan leda rakt in i väggen - igen... men hur slutar jag upp med det?? Jag har ingen aning!

Nåja. Nu sitter jag här i soffan i alla fall och ska försöka komma i säng i dräglig tid så att jag får sova ut ordentligt innan det är dags att åka till jobbet igen! Tur att jag inte börjar förrän kl 13.00!

Hur gick det då med vårt Öppet hus?
Jo tackar som frågar, det gick bra! Tyvärr kom det inte så många besökare som vi hade hoppats men vi fick en del sålt i alla fall! Mest bullar faktiskt! :D Men även sånt som vi sytt och virkat; ponchos, disktrasor i bambugarn och juldukar.
Det ekologiska fikat fick mycket beröm och vi fick några förfrågningar om jobb som kanske kan ge nåt för framtiden!

Både Avesta Tidning och Dalademokraten kom och intervjuade oss vilket var jätteroligt! Så nu kommer jag vara med i tidningen igen! :D

Jag tänkte tyvärr inte på att fota, så jag har inga bilder att visa... Sorry about that! Men jag kanske kan ta några bilder på det som är kvar när jag kommer till jobbet imorgon och visa er!

Men nu, nu ska jag glo på TV en stund och sen gå och lägga mig!

Anneli.

Inga kommentarer: