Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 31 december 2013

2013 i backspegeln

Klockan tickar obönhörligen mot midnatt och ett nytt årsskifte! Än är det några timmar kvar och jag tänkte ägna en liten del av tiden som är kvar av 2013 till att summera ihop året som gått, med början i januari:

Jag har ju skrivit lite då och då om uppstarten av vårt Sociala företag Södra Dalarnas Serviceteam och 2013 var året då vi äntligen kom igång!
I januari blev Nettan och jag anställda och här skriver jag under Nettans anställningspapper och hon mina! Dock syns bara Nettans hand och penna på bilden...:
Vi hade även vårt första stora uppdrag: Företagsfrukost för ca 70 personer:
Den 30 mars började jag med den populära 5:2-dieten vilket har hjälpt mig att äntligen börja gå ner i vikt:
I juni var jag på Gotland för första gången i mitt liv! Det var en upplevelse, och jag åker gärna dit igen!!
2013 var också året då mitt näst yngsta barn Martin tog studenten och flyttade hemifrån:
I september fick vi en liten bebis - med fyra tassar, nos och svans, och sååå söt och underbar:
♥ Stark ♥

September månad gick åt till att packa ihop alla mina saker från min kära lokal, lämna över den till företaget och flytta tillbaka hem till ett nyrenoverat Da House:
 ♥ Här är Gudagott att vara ♥
I november hände en STOR liten sak: Jag blev nästan mormor!! Tekniskt sett blev jag gammelmoster... men, nej, nej, nej! Bonusmormor låter såå mycket bättre!! :P
Lille Didrik vägde bara 2 kilo när han gjorde sin entré en novembereftermiddag på Falu lasarett!
1½ vecka senare fick den lilla familjen äntligen lämna BB och åka hem, och så här fin var Didrik vid det tillfället! Observera att mössan är i storlek till en nyfödd...!! :P

2013 var inte bara ett år med massa positiva händelser - det var också ett ganska jobbigt år med konflikter på jobbet, knapert i kassan och en extrem trötthet och utbrändhet... Men allt det där hoppas jag att lägga bakom mig, för nu är det dags att se framåt och skapa en ny bättre framtid! 
Bring i on! Jag är redo att vända blad och gå mot det nya, spännande!! Självklart kommer även 2014 innehålla mindre roliga element, men jag har för avsikt att landa på fötterna och stå stadigt när det blåser! What doesent kill you makes you stronger!

Nu återstår bara att önska alla mina läsare ett riktigt Gott Nytt År! Vi ses på andra sidan!! :D
(Och självklart är det alkoholfritt i glasen!!)

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Vad mycket det hänt bara i år i ditt liv, det var en rolig resumé att få läsa. Kände igen det mesta förstås men har svårt att fatta att alltsammans är 2013. Just det fotot från Gotland vet jag inte om du postat förut - vad fint där är...

Gott Nytt År, Anneli!

Anneli Sjögren sa...

Gott Nytt År tantista!! ♥
Ja, det har hänt mycket i år - och mycket mer än jag lyckades klämma in i dagens blogginlägg!!
Jag hade ganska många fler foton jag hade velat skulle varit med, men då hade blogginlägget blivit minst en kilometer lång så det fick vara!
Stoooor kram till dig och my best wishes för det nya året!! ♥