Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 30 december 2013

En helt underbar dag!

Precis som i förrgår var gårdagen lugn som tusan! Jag njuter ordentligt må ni tro!! Men gårdagen hade ytterligare en underbar "ingrediens" som gjorde den ännu lugnare och härligare, nämligen Healing!

På eftermiddagen var jag iväg till Grytnäs gammelgård här i Avesta där ett par kompisar till mig ordnat en "Healingstuga", d v s man kunde komma dit för att ge och få Healing, och det var precis vad jag och 7 glada människor till gjorde! Så vi var 8 personer som under drygt 3 timmar mediterade och fick och gav varandra Healing! Jag kan inte med ord beskriva hur underbart härligt det var!!
Ja, ni får ursäkta om jag låter aningens religiös, men ni som provat på Healing vet vad jag pratar om!!
Här en bild som jag troligtvis snott från facebook, och som illustrerar hur Andlig Healing kan gå till.

Det finns ju massor av olika Healingtekniker; t ex Reiki (som var den första Healingform jag började med - för 21 år sen!!), Andlig Healing, Vittidshealing, Kristallhealing, Shamansk Healing, Trancehealing mm, mm...!
Personligen tror jag inte att det egentligen är nån skillnad på de olika teknikerna! Energin kommer ju från samma källa och Healern är bara ett instrument - en kanal - för energierna!

Många tror/tycker att Healing är flummigt eller till och med "ruffel och båg", men det finns faktiskt vetenskapliga belägg för att Healing funkar - att all kärleksfull beröring (= Healing!) sätter igång "må-bra-hormoner" (oxytocin) som i sin tur sätter igång läkande processer i kroppen! Sen får väl var och en välja om man också tror på den andliga aspekten av Healing eller inte! Men att det är otroligt avslappnande och skönt, vilket ger kroppen de bästa förutsättningarna att självläka - det kan man inte snacka bort!

Hörni, nu tänkte jag fortsätta att ta det lugnt och inte göra nånting särskilt!! Eller så får jag för mig att kanske baka nånting... jag har inte bestämt mig - och tänker inte bestämma mig! Får jag inspiration så får jag! Annars fortsätter jag bara att softa och göra "ingenting"! :D
♥ Because I'm worth it! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: