Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 28 december 2013

Lugnt va de här!

Som titeln på dagens blogginlägg redan avslöjat så är det lugnt i mitt liv just nu. Men det är rätt skönt - jag behöver verkligen en lugn period nu! 
Det enda vettiga jag gjort idag är att slita mig från datorn för att gå ut på en liten promenad med Janne och Adrian. Men sen hamnade jag här igen...!

Igår var det lite mer fart på  mig! Då fick jag besök av en gammal kompis som hade hemgjord cheese cake med sig... Och jag som hade tänkt ta en fastedag. Det sket sig förstås som ni säkert förstår..!! :P Men gott som tusan var det!! :-) Cheese cake till frukost... vilken dekadens!! :P

När kompisen åkt stack Janne och jag in till stan för att handla hem lite förnödenheter, och när vi kom tillbaka satte jag fart att göra Paneer (ost) eftersom jag hade ganska mycket mjölk hemma. Av vasslen som blev av osttillverkningen kokade jag messmör. Det tog hela 5 timmar att koka, men blev såå himla gott!
Jag har längtat hela dagen efter att få äta lite av det, men eftersom jag tog en halvfastedag idag (istället för den som inte blev igår) så får jag snällt vänta till imorgon! Men då ni.... Mmmm...!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Önskar dig en underbar start på det nya året Anneli,
Kramar Lina

Anneli Sjögren sa...

TACK Lina!!! ♥ ♥ Önskar dig detsamma!! ♥