Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 11 december 2013

Vem? Jag?? Nää... ;-)

Bilden ärligen snodd på facebook! :P
Jag känner mig som en av de här fåglarna ibland! Ni kan ju gissa vem av dem...! ;-) :P

Ända ifrån jag var liten har jag känt mig annorlunda - vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att min familj aldrig varit några "Svenssons" precis..! Med en mamma som var Astrolog, kunde se andar/döda, pratade om tidigare liv och andra esoteriska ämnen, som stod på huvudet i rabatterna för att plocka nässlor som hon sedan torkade för vintern, gjorde nässelsoppa på eller försökte få mig att äta råa på knäckebröd (malda på persiljekvarn)... och så var (och är) vi vegetarianer... det var inte så vanligt då när jag växte upp - och kanske inte nu heller...! 
Självklart kände jag mig alldeles normal till att börja med, men det var innan jag var så stor så att jag kunde jämföra mig och min familj med mina vänner och deras familjer!

Men jag har en stark överlevnadsinstinkt och har alltid varit en optimist, så på nåt sätt bekom det mig inte att vara annorlunda. Jag snarare njöt av det! Och på den punkten har jag inte förändrats nämnvärt...!

Nuförtiden är jag inte riktigt lika "unik", då alla vet vad en vegetarian är för nåt och säkerligen känner nån eller t o m har nån i sin familj som också är vegetarian! 
Att vara Medium är fortfarande ganska ovanligt, men öppenheten för att man faktiskt kan kommunicera med de döda är ändå mycket större än för bara sisådär 10 - 15 år sen. 
Utvecklingen går framåt och saker förändras hela tiden, och bra är väl det! Men nåt som inte har förändrats är att jag sitter uppe och nattsuddar...! 
Att jag skriver ett blogginlägg så här mitt i natten beror på att jag kommer ha fullt upp i några dagar och jag vet inte om jag hinner/orkar blogga på ett tag. Time will tell, men jag kände att jag ville skriva lite nu när jag ändå var vaken och uppe! 

Men nu ska jag i alla fall börja dra mig åt sängen till... För att vara så här "tidigt" känner jag mig ovanligt trött och då är det väl lika bra att passa på att komma i säng!
Så God Natt på er allihopa!!

Anneli.

Inga kommentarer: