Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 16 juni 2014

Blog with a dog

Det blir mycket Jenna nu på bloggen... men hon är ju så himla go och härlig!
Idag gick vi till samma ställe som jag skrev om i fredags och idag hade jag kameran med mig! Vill ni se? Ja, varsågoda då:
Min blogg har nästan blivit en "vlogg" på sistone; ni vet en blogg där man istället för att skriva spelar in videos och lägger ut. :P Jag har faktiskt tänkt ganska länge på att jag skulle spela in mig när jag pratar och lägga ut här - åtminstone nån gång ibland, men jag har aldrig kommit till skott... Det är roligare att filma andra; Jenna till exempel!

På Disney channel finns ett ungdomsprogram som heter "Dog with a blog" och det här börjar ju bli "Blog with a dog"! ;-)

I helgen åkte jag mycket riktigt till Borlänge som jag skrev om i fredags. Och självklart blev det en rundvandring på IKEA... Men det enda jag hade med mig ut därifrån var ett skohorn i plast som ser ut typ som en orm och en burk ekologisk smörgåsgurka! Det är inte klokt att de har börjat sälja mat på IKEA, men det är roligt att de har lite ekologiska varor! Det vill man ju gynna!
Sen sov jag över hos Rosalis brukare Åsa och på söndag morgon när Rosali slutade sitt skift skjutsade hon hem mig och stannade här till på eftermiddagen! Vi hinner inte umgås så ofta och knappt prata i telefonen känns det som så det var roligt att få lite tid bara hon och jag!

Nu ska jag ut på facebook en stund och sen försöka komma i säng i dräglig tid. Jag är supertrött och behöver verkligen min "skönhetssömn"!
På återseende kära bloggläsare!

Anneli.

Inga kommentarer: