Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 24 juni 2014

En omtumlande dag

Idag tog jag ledigt från jobbet för att åka till TFT-Hälsan i Västerås! På väg dit satt jag och tänkte på vad jag skulle berätta för er om dagens möte med Ola och den hälsoundersökning jag skulle genomgå hos honom, men nu när jag kommit hem känner jag mig ganska omtumlad och vet knappt vad jag har varit med om...!
Jag har ju varit hos Ola på TFT-Hälsan några gånger förut och då liksom idag gjort en blodanalys för att se vad jag har för brister i kroppen. Jag har även gjort något som heter Frekvensanalys och som också visar näringsstatus + att man kan se olika organs status och olika funktioner i kroppen. Ja.. jag kan inte riktigt förklara..
Iallafall... idag fick jag som "bonus" även prova på en ny apparat som Ola skaffat sig som heter Vector och har med Bioresonans att göra. Bioresonans... vad 17 är det? Ja, alltså... jag är inte i stånd att förklara det, men så här skriver Ola bl a på sin hemsida: "Vector Bioresonans. Fördjupande analys på organ och funktioner. Vi söker belastningar och förklaringar till symptom. Bland annat mickroorganismer som stör funktioner i kroppen. Det kan vara bakterier, virus, svamp med flera".
Spännande värre om nån frågar mig! Rena Science fiction! Och jag kan INTE förklara hur det funkar eller vad apparaten egentligen gör! Men: Jag KAN ge er adressen till en hemsida som berättar mer! Jag gör en länk av adressen så kan ni bara klicka på den så kommer ni direkt dit! Adressen är: http://frekvenskliniken.se/.

Jaha, men hur gick det då? Vad upptäcktes?
Jo, jag hade brist på B12 (inte så förvånande), Zink och Magnesium. Mina binjurar var trötta, liksom galla och lever. Och så var det det här med sköldkörteln.... jag har ju knölstruma och har haft i några år. Läkarna säger att mina värden är inom det normala och att min svårighet att gå ner i vikt, och lätthet att gå upp i vikt inte har nånting med struman att göra. MEN: Olas tester visar att det har det visst! Jag hade nånting som heter "Reverse T3" och jag kan inte riktigt förklara det, men vanliga doktorer "fattar inte" (mitt antagande) skillnaden mellan ett fungerande T3 och ett icke fungerande T3 - för dem ser det lika dant ut för de tittar inte efter rätt saker eller hur jag ska säga.  Men det Ola fick fram förklarar varför det har varit så svårt för mig att gå ner i vikt, och det känns både skönt och hoppfullt!
Nu har jag fått med mig lite näringspreparat/naturmedel, och en liten flaska med "frekvensdroppar" som den där apparaten Vector "tillverkat", så nu jäklar ska det väl bli ordning på den häringa käringa!! :P Jag hoppas och tror det i alla fall!

Men nu till de riktigt GODA NYHETERNA! :D
Enligt den här Vector-apparaten har jag ett friskt hjärta!
Jamen, är det inte det jag sagt hela tiden? Jag ska ha ett friskt hjärta har jag sagt gång på gång, samtidigt som jag trappade ner på och slutade med mina hjärtmediciner och istället började äta magnesium och Omega3!
Så från att ha ett hjärta med alla arytmier som finns och en förstorad kammare har jag nu på egen hand gjort mig frisk! Eller nästan på egen hand... Jag tror ju att det var ett bra val att börja äta hjärtmedicin så att mitt hjärta fick lite "semester" och kunde börja hela sig själv med hjälp av rätt näring och en bergfast tro på att jag kunde bli frisk, men jag har gjort det och jag är sååå himla glad!
I ärlighetens namn så kan hjärtat fortfarande rusa iväg lite ibland, men det är inte så ofta och jag tror att det åtminstone delvis har att göra med min superdåliga kondition. Med det har verkligen gått åt rätt håll och vad gäller hjärtat så känns det som att jag åtminstone nästan är i mål! Nästa projekt blir att ha en frisk sköldkörtel, och det projektet påbörjas NU! :D Bring it on, livet! :o)

Anneli.

PS. Förutom länkarna i det här blogginlägget tänkte jag att jag kan ge er kontaktuppgifter till Ola (som heter Björkman i efternamn):
Tel.nr: 021-309 309.
Besöksadress: Ängsgårdsgatan 9, 2 tr Västerås.
E-post: ola.bjorkman@tft.se
Och; Nej! Jag får inte betalt för att göra reklam för Ola! Det gör jag helt på eget bevåg för att jag tycker att han är så duktig och för att ge er en chans att kanske få hjälp mer er hälsa! DS.

Inga kommentarer: