Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 17 juni 2014

Escape to the country

Nu blir det ett vlogginlägg igen! :D Denna gång har jag filmat sista biten hem från jobbet! Jag måste ju variera mig lite - jag kan ju inte bara filma Jenna... Fast jag har filmat Jenna idag... men det sparar jag till blogginlägget imorgon!
Däremot tog jag kort på den fina och fantastiskt väldoftande Scheresminbusken som står vid ena gaveln på det gula huset där jag brukar släppa lös Jenna, och det kan jag visa er redan nu:
Jasmin och Scheresmin är bland mina absoluta favoritblommor - både för att de är så vackra, men också för den otroligt goda doften! Mmmmm....!
Förresten: Titeln på dagens blogginlägg; Escape to the country kommer från ett TV-program på kanal 8 som handlar om folk som vill fly storstan och flytta ut på landet, och jag tyckte att det var en passande titel på dagens blogginlägg eftersom jag åker från stan och ut på landet när jag åker hem!

Anneli.

Inga kommentarer: