Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 5 juni 2014

Butternutskotten har flyttat hemifrån!

I lördags skrev jag och visade min lilla köksodling - kommer ni ihåg? Jag hade ju satt Butternutpumpa i 3 blomkrukor och trott att ingenting skulle komma upp i den ena, så jag satte ner en kruksallad från affären i den. Och sen kom 2 av 3 små Butternut-skott upp och fick trängas med salladen. Så här såg det ut:
Nu får det som är kvar av salladen (jag har ätit upp några blad) växa för sig själv igen, för Janne har satt ut Butternut-skotten i landet där han bl a även snart ska sätta gurka. Och massa annat också förstås!
Det ska bli spännande att se om de små skotten klarar sig, växer och så småningom ger någon skörd! Janne har aldrig odlat pumpa förut, så det blir ett experiment! :D

Förresten: Den sötpotatis som jag lyckades få rötter på och som det börjat växa blad på fick tyvärr nån slags bladmögel så den var jag tvungen att slänga, annars kunde det ha smittat över på andra grödor sa Janne. :-( Så kan det gå!
Ingen sötpotatis alltså, men jag sätter mitt hopp till pumporna istället! :D

Anneli.

Inga kommentarer: