Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 30 juni 2014

Finbesök!

Här kommer ett snabbt blogginlägg om dagen idag. Jag skrev ju i förra blogginlägget att jag skulle få besök på eftermiddagen, och det fick jag! Men vi åkte in till stan efter en stund för att äta middag på en restaurang och där spelade jag in en kort video. Kvalitén är inte den bästa både för det dåliga ljuset och för allt bakgrundsljud, men håll till godo:
Jag ska förtydliga att Maggie kom till oss som utbytesstudent för 9 år sedan och bodde hos oss i ca ett halvår, och sen har vi hållit kontakten hela tiden sen dess!

Barnboken som Linnéa har skrivit går att beställa HÄR. Gör det! Den var riktigt rolig! :D

Anneli.

Inga kommentarer: