Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 9 juni 2014

En (liten del av en) dag på jobbet

Dagens blogginlägg skulle ha blivit en video, men när blir det nånsin som man tänkt sig...?!?

Jag var ute på en promenad med Golden Retriever-tiken Jenna igen och tanken var att jag skulle spela in en video och visa er. Och jag spelade in en video, men den går inte att ladda upp här av nån underlig anledning...! MORR! Men som tur var så tog jag ett par kort också, och dem kan jag i alla fall visa er!
Första kortet är på Klosterskolan; en jättefin byggnad som har varit skola en gång i tiden. Om den också har varit ett kloster vet jag inte, men det låter ju så på namnet. Fin byggnad hur som!
Nästa kort är på Jenna när hon rullar runt i gräset med en pinne i munnen! Jenna ÄLSKAR pinnar! När hon hittar en så lägger hon sig ner och vill INTE gå vidare förrän hela pinnen blivit till flis! Och så får hon såna här "spatt-ryck" och rullar runt, runt i gräset!
Lyckligare hund får man leta efter! :D

Anneli.

Inga kommentarer: