Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 8 mars 2012

Att respektera sina gränser...

Jag har tagit time out!! I det här fallet innebär det att jag inte åkte till Norberg idag och inte kommer att åka till Vikarbyn imorgon!! Nån måtta får det vara!!
Vaknade i morse spänd som en fiolsträng efter en lååång natt med alldeles för lite sömn! Då insåg jag att jag behöver respektera mina gränser lite bättre!! Ställa in dessa två evenemang var vad jag behövde göra och genast efter jag tagit det beslutet mådde jag bättre och kunde slappna av!
Jag har ändå haft att göra med att förbereda för nästa veckas möten med vårt Sociala företag, och det har räckt alldeles förträffligt!!
Nu ska jag bara ta det lugn resten av kvällen, kanske baka lite LCHF-bröd eller göra lite LCHF-godis inför helgen! :D

En av mina kompisar la ut en länk till youtube på facebook som jag vill dela med mig av här.
Om ni vill skratta så ska ni absolut kolla på det här som handlar om manliga och kvinnliga hjärnor och hur de funkar!! Passande idag på Internationella kvinnodagen!! :P

Varsågod, här kommer länken:
Enjoy!!! :D

Anneli.

PS. Vet inte om jag skriver mer de närmaste dagarna... Jag behöver som sagt respektera mina gränser lite bättre - så jag improviserar!! Antingen kommer det ett blogginlägg eller så gör det det inte!! Men till nästa vecka ska jag nog orka "skärpa mig"!! :P
DS.

3 kommentarer:

Lena sa...

Åh, jag hopps du mår bättre snart. Känner igen det där. Ibland blir det bara för mycket och då får man tacka nej.

Gabriela sa...

Ta väl hand om dig Anneli <3 Jo, jag tror vi pratat om barnenshudvård, nu äntligen har jag skrivit ett inlägg. Massor med kramar Gabriela

Anneli Sjögren sa...

Lena och Gabriela:
Ja, tack vare att jag skippade två av de inplanerade evenemangen så har det lugnat sig lite!!
Men jag är ju med på en mässa denna helg och jag har pratat med så mycket folk idag så jag börjar bli hes!! Men det är så roligt på mässan och mycket spännande möten blir det!! :D Me like!!!
Gabriela: Ja, vi pratade/skrev lite om baby/barnhudvård för rätt länge sen..! Kul att du skrivit om det nu!! Ska in och kolla efter helgen!! Nu är det mitt i natten och jag måste gå och lägga mig så jag orkar med en till dag på mässan!! :D Och för att inte tala om att köra hem imorgon kväll...!! :P Zzzzzzznark!
KRAAAAM!! :D