Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 1 mars 2012

SIVA Prio dag 4

Eller dag 5 om man räknar med första introduktionsdagen...!
Nå väl, det är inget att tjafsa om!! :P

Jag packade ner datorn och tog med mig så att jag kunde jobba på en ny folder om Sociala företag i allmänhet och Södra Dalarnas Serviceteam i synnerhet! I och med att jag hade en del färdigt redan så blev jag nästan färdig idag! Men bara nästan...!
Jag tänkte att när den blir klar så ska jag försöka fota den och lägga ut här på bloggen, men det blir nån gång nästa vecka - jag ska ju inte dit igen förrän på tisdag!

Och nu över till något helt annat:
Som jag berättade i det HÄR blogginlägget så har mannen i mitt liv helt plötsligt, som en blixt från klar himmel, börjat intressera sig för Tarotkort och att lära sig att tolka dem! Ingen är gladare än jag (och tjejerna på cirkeln... hihihi...)!! Idag satt han på nätet och kollade på massa olika Tarotlekar. Ja, inte bara kollade - han beställde!!! Och inte bara EN, utan TVÅ!!!!
Tänk att man efter snart 18 års äktenskap fortfarande kan bli så överraskad!! :D

Den HÄR och den HÄR Tarotleken var det som Janne beställde!! :D

Jaha folks!! Det var allt från soffan i Nyhyttan, Avesta för denna gång!!
Lev väl!! ♥

Anneli.

2 kommentarer:

Medvetna-Val-Kvinnan sa...

Så glad du verkar :-). Härligt med tarot-intresset hos din man. Han kanske är värsta spå-tanten ;-). Ska bli spännande att följa utvecklingen...

Anneli Sjögren sa...

Klart jag är glad!! :D Vi har egentligen inte haft så mycket gemensamma intressen förrän nu!!
Och det roliga är ju att han är så duktig!! :D
Men han säger att han inte är nån spåtant!! "Spågubbe om jag får be" hälsar han!! :P