Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 21 mars 2012

Möte X 3

Det är mycket möten nu...! Idag hade vi som vanligt ett "onsdagsmöte" med oss 4 som ska starta Södra Dalarnas Serviceteam. Just nu håller vi på att försöka göra en prislista på alla våra tjänster, vilket sannerligen inte är det lättaste!! Det blir mycket att försöka kika på vad andra tar betalt som gör liknande saker som vi ska göra, för man vill ju försöka hålla samma prisklass så att man inte konkurrerar ojuste eller dumpar priserna samtidigt som man behöver ta ut en viss summa så det lönar sig....! En rätt svår balansgång!!

Nu på måndag har vi ett nytt möte och då ska våran mentor Bengt från Coompanion var med. Vi ska gå igenom finanserna och hur man för en kassabok på rätt sätt vilket är välbehövligt eftersom det är så viktigt att det blir rätt med alla siffrorna i ett företag!!
Sen på nästa onsdagsmöte ska vi se över ansökan till Framtidsbanken som jag berättade om i förra inlägget.

Det är spännande tider nu må jag säga!! Och mycket att göra!! Men nu jäklar måste vi igång!! Och det känns som att vi har börjat få lite medvind!! Hoppas det håller i sig och fortsätter så!!

To be continued...!!! :P

Anneli.

Inga kommentarer: