Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 15 mars 2012

Flygfärdig

Slö dag... Skönt och välbehövligt!!

Igår var Janne och jag runt till olika Second Hand-butiker här i Avesta för att kolla efter lite husgeråd till Martin som har flyttat hemifrån!!
Ja, han har inte flyttat speciellt långt - bara tvärs över gräsmattan till mitt gamla "In Da House", d v s lägenheten som vi byggt i våran lada!
Martin är själaglad och han vill klara sig så mycket som möjligt på egen hand, därav vår jakt på husgeråd!
Och vilka fynd vi gjorde!! Vi fick tag på 6 tallrikar, 6 assietter och 6 djupa tallrikar + 6 glas och bestick för 6 pers till det! Vidare köpte vi ett durkslag, en bröd- och en grönsakskniv, en bricka, en visp, en måttsats + ett litermått, diskställ + bestickkorg, salladsskål i glas samt 6 små glasskålar - allt för endast 250 kr!! Sen köpte Janne några skärbrädor och en besticklåda, men de var nya.
Allting som gick ställdes in i diskmaskinen och diskades, och idag har Martin och Janne burit in det i lägenheten! :D
Kastruller och tékoppar hade vi redan hemma som vi delar med oss av, och vad mer han kommer att behöva får vi väl komplettera med vartefter!

Det riktigt lyser om ungen!! Det märks att han trivs med sitt nya liv!!

Jag brukar säga att jag inte tror på barnuppfostran - jag tror på goda förebilder!! Barn gör ju som bekant inte som man säger, de gör som man gör!!
Men en av de viktigaste uppgifterna för en förälder är om ni frågar mig att hjälpa sina barn att bli självständiga!
Hur bra/dålig mamma jag är finns det nog många åsikter om, men en sak vet jag att jag verkligen har lyckats med; mina barn är väldigt självständiga!! Så att Martin; 17 år klarar sig utmärk råder det inga som helst tvivel om!! Mitt modershjärta sjunger av lycka för hans skull!! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: