Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 3 mars 2012

Kidnappad av Aliens??

Det mesta i livet har återgått till det vanliga i och med att sönerna är hemma igen!! Förutom det här med Janne då....!!!

Jag kan fortfarande knappt fatta att han efter alla dessa år helt plötsligt vill följa med mig till mina kompisar och träna på att tolka Tarotkort!! Ja, det har t o m gått så långt att han nästan inte vill åka hem!!
Idag var vi hemma hos Nettan med Katta och hennes man och tränade på att tolka korten, och när klockan började närma sig 18.00 och det var dags att börja tänka på refrängen så var det för en gångs skull jag som fick påminna om att vi borde åka hem till grabbarna!! Men tror ni Janne ville åka?? ICKE!!! "Bara en gång till först" sa han...!! :P Och så blev det!! :D

Jag har kollat efter microchip i nacken på honom i fall han blivit kidnappad av Aliens och de har mixtrat med hans hjärna eller nåt, men jag ser inga tecken på det...!! Eller har de bytt ut honom mot en "look-a-like"?? Jag har skakat om honom och frågat vad han har gjort med min man, men han bara flinar...!!
Ja, som det verkar så får jag leva med det här......!!

:D Jippiiiiii!!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Catta Hedin sa...

Det ser ju helt fantastiskt ut, vad blir nästa steg?! ;-) psychic art eller healing?! För Janne alltså. Jocke och Janne får bilda en killgrupp och locka med fler män. Men jag håller med att det ser ut som du har MYCKET så tänk på hälsan och din kropp för utan de komponenterna kommer man inte långt. Sköt om dig!

Kramar från en blåsigt söder/ Catta

Anneli Sjögren sa...

Hej Catta!! Kul att du tittade in, och kul att du kommenterade!!
Ja, vem vet vad nästa steg blir med Janne!! :D Psychic art säger han att han inte är intresserad av, men healing är inte helt otroligt...!!
Du har helt rätt i att Janne och Jocke borde bilda en killgrupp!! Vilken bra idé!! :D

Ja, fy!! Det är inte bara mycket nu - det är för mycket!! Jag blir alldeles stressad bara av att tänka på det, så jag försöker att inte göra det...! Fokuserar på en sak i taget och försöker komma ihåg att andas...!! :P Det ska nog gå bra...!
Ha det så bra och sköt om dig du med!! KRAM!!