Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 2 mars 2012

CHOKLADFROSSA!!!

Idag har Janne och jag varit en snabbis fram och tillbaka till Stockholm för att hämta hem grabbarna grus (Martin och Adrian), som i en hel vecka hälsat på storasyskonen och några av kusinerna. Väl i huvudstaden passade jag på att handla min älsklingschoklad:
Ekologisk, supergod choklad av märket Vivani. Detta är den i särklass godaste chokladen jag smakat!!

Här kommer en liten recension:
Först ut är den absolut godaste choklad jag nånsin smakat, EVER; DUNKLE NOUGAT - mörk nougat. Idag var första gången jag smakade den - och käre tid...!!! Här kan man snacka om "Mouthgasm"!!! Mina smaklökar dansade Tango i ren förtjusning medan chokladen smälte på tungan!!! Jag dreglar bara jag tänker på den!!
Som tur är så är den ganska mäktig, så en rad (4 bitar) är ungefär vad jag kan trycka i mig på ett och samma tillfälle! Om jag inte har en kopp kaffe till.... Hmmm.... Jag tror jag har en ny last på gång...!!! :P
Nästa chokladsort är: VOLLMILCH GANZNUSS - mjölkchoklad med hela hasselnötter.
Den här chokladen äter inte jag numera, men jag vet sen förr att den är supergod, och den är Martin och Adrians favorit! Fast de har inte smakat "Mörk Nougat" än, så vem vet...!
Den här slår alla andra "Helnötschoklader" med hästlängder i alla fall!! Att den är Ekologisk är bara en bonus!!
Tredjen ut i denna lilla recension är FEINE BITTER ORANGE - mörk choklad med apelsin.
Den här har jag faktiskt inte smakat än!! Men ett ögonblick bara... jag ska ta en bit på direkten!! Återkommer alldeles straxt....................mmmmmmmmm...............hmmmmmm............ Inte illa!!! :D Jag tillhör ju dem som inte bara gillar mörk choklad - jag älskar mörk choklad!! Ibland har jag längtat efter en choklad med lite mera smak - och här är den!! :D Perfekt att variera med när man som jag helst bara äter minst 70 %-ig, högkvalitetschoklad! Det var inte sista gången den här varianten får följa med hem!! :D
Sist men inte minst en liten favorit jag unnar mig ibland: DARK&CREME - mörk choklad men en skvätt grädde! Den här är verkligen jättegod!! Den är lite rundare i smaken än bara mörk choklad, så vill du vänja dig vid mörk choklad så är detta en perfekt övergång!!
Vivani har även andra chokladsorter! Självklart vanlig (fast ovanligt GOD) mjölkchoklad (VOLLMILCH), men också vit choklad och olika smaksatta chokladsorter - både mjölkchoklad, vit choklad och mörk choklad!
Vill du köpa så brukar de finnas på hälsokostaffärer, och har inte just "din" hälsokost dessa läckerbitar så be dem ta in!! De finns att beställa från Hälsokostgrossisten Biofood!

Nu kan ni sluta dregla, för nu är detta blogginlägg slut!! :P

Anneli.

2 kommentarer:

Lena sa...

Mm, jag dreglar ändå! Jag är svag för choklad.

Anneli Sjögren sa...

Ja choklad är gott!! Och den här är godast!! :D
Vi får se till att träffas snart så ska jag ta med mig så du får smaka!! :D