Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 23 mars 2012

Tjuvstart...

Fredag.... och helgen har börjat!! :D
Har nyligen kommit hem ifrån ett födelsedagsfirande av en kompis, med magen full av hallon med vispad grädde, kaffe med grädde och en jättegod LCHF jordgubbspaj!

Har ingenting inplanerat för helgen vilket känns skönt! Tänkte eventuellt baka lite, och så ska det väl bli våfflor på söndag!! LCHF-våfflor då för min del!!
Om jag ska vara riktigt ärlig så har jag tjuvstartat våffelgräddningen med att prova ett våffelrecept från Birgitta Höglunds blogg till lunch idag!! :P De vart inte så dumma..!! :D
Tyvärr var de inte så där frasiga och fina som vanliga våfflor brukar vara, men jag är glad att de ens höll ihop!! Förra årets LCHF-våfflor var visserligen goda och liiite frasiga, men de gick inte att få ur laggen i ett stycke!!

Vill ni ha receptet till Birgittas våfflor så klicka HÄR!!

Anneli.

Inga kommentarer: