Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 7 mars 2012

Det är mycket nu...

Som de uppmärksamma kanske märkte så blev det inget blogginlägg igår. Jag var "duktig" och valde att diska och gå och lägga mig istället efter den Andliga och Mediala utvecklingscirkeln! Kl 23.40 låg jag i sängen!! :D
Min älskade man Janne har ju börjat på cirkeln som ni kanske vet (han är jätteduktig på att tolka Tarotkort!!!), men det kändes rätt konstigt att han åkte hem och jag stannade i lokalen..!! Men om ett par timmar ska vi ju ha möte med vårt Sociala företag och det är så skönt att vakna på plats och hinna förbereda i lugn och ro så jag väljer ändå det.

Som titeln avslöjar så är det mycket som händer just nu... Ikväll ska jag träffa kompisen Katarina och PSYCH-K-balansera, imorgon har jag lite småpyssel att göra med vårt Sociala företag och på eftermiddagen/kvällen ska jag på mingel och föredrag i Norberg med nåt kvinnligt företagande, och på fredag åker Nettan och jag till Vikarbyn på träff med massa olika Sociala företag här i Dalarna.
I helgen ska jag till Västerås på Änglamässa och sen är det måndag igen....!! Då har vi ett "extrainsatt" möte med vårt Sociala företag (vilket jag säkert kommer att återkomma till), och sen rullar veckan på med SIVA Prio, nya möten, ny cirkel och Gu' vet vad...!! Det känns som att det är för mycket... Jag fattar inte hur jag ska orka, men det måste gå!!
Det gäller att prioritera....!! Och bortprioritera!!
En sak som förmodligen kommer att bli bortprioriterad är bloggen...!! Vet inte hur mycket jag kommer att orka skriva nu på ett tag. Men ett litet råd från mig är att du kan prenumerera på nya blogginlägg så missar du inget!! :D

Puss och Kram allihopa!!
Anneli.

4 kommentarer:

tantista sa...

Åh... jag kommer att sakna bloggen om du pausar... Vet att jag inte kommenterar så ofta men jag är så swamped med feeds överallt på nätet och känner mig så technostressad och trött...! Läser gör jag dock alltid! (Och kommenterar ju ibland:) Men jag förstår om du måste prioritera :'( Jag har haft svårt att förstå hur du har orkat hålla alla bollar i luften så här långt...! Hoppas du kommer att sakna bloggandet, om du pausar ;)

Anneli Sjögren sa...

Åh... Gulle dig!! ♥
Nej pausar helt gör jag nog inte, då skulle jag absolut sakna det!! Men jag orkar kanske inte skriva varje dag...! Vi får se hur ofta jag kommer att orka skriva..!
Jag fattar inte heller hur jag orkar med allt som är i mitt liv just nu! Det känns som att jag går på ren vilja emellanåt! Tyvärr kommer det med en kostnad som jag egentligen inte är beredd att betala, men va fasen ska man göra när AF flåsar en i nacken och pengarna måste komma in nånstans ifrån...?!? Det är bara att bita ihop och göra så gott man kan!!
KRAM!! ♥

Lena sa...

Vad är en ängelmässa för något? Och brödet ser gott ut.

Anneli Sjögren sa...

Hej Lena!! Kul att du tittar in!! :D
En Änglamässa är en slags "flum-mässa" med medium, tarotläggare, healing, försäljning av allt möjligt inom New Age och sånt där.
Jättekul - men man får ta saker och ting med en nypa salt...!! Mycket flum som sagt...!! :P
Jag är nog den minst flummiga på det stället - och då vet jag många som tycker att jag är flummig!!! :P